VV Meerburg maakt zaterdag ‘muur tegen geweld’

De Zoeterwoudse voetbalclub Meerburg wil zaterdag 8 december met haar leden een ‘muur tegen geweld’ maken. Iedereen kan tussen 09:00 en 12:00 uur op de foto om zo te laten zien dat hij tegen geweld op het voetbalveld is. De foto’s zullen via Twitter verspreid worden, liet initiatiefnemer Michiel Cuijpers weten. Bij de activiteit zullen ook de burgemeester van Zoeterwoude Liesbeth Bloemen en de Leidse wethouder Frank de Wit aanwezig zijn.

Komend weekend wordt in het competitievoetbal in heel Nederland stil gestaan bij het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen uit Almere. Nieuwenhuizen overleed maandag nadat hij ernstig werd mishandeld door jonge voetballers na afloop van een wedstrijd. De KNVB besloot eerder al alle competitiewedstrijden uit het programma te halen. Clubs kunnen zo bijeenkomen om te praten over de gebeurtenissen van afgelopen week.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×