Famillement in 2014 in Leiden

Op 8 oktober 2014 vindt in de Sleutelstad een volgende editie van Famillement plaats. Erfgoed Leiden en Omstreken (voorheen Regionaal Archief Leiden) en het Centraal Bureau voor Genealogie (CBG) gaan het grote familiegeschiedenisevenement Samen organiseren. Hoewel 8 oktober 2014 nog ver weg lijkt, zijn de voorbereidingen al begonnen. De organisatoren zoeken nadrukkelijk de samenwerking met lokale en regionale partners. Iedereen die zich bezighoudt met afstamming, de geschiedenis van families en bevolkingsgroepen en het beleven van het verleden wordt daarom van harte uitgenodigd mee te denken en mee te werken. Op www.archiefleiden.nl en www.erfgoed.leiden.nl is meer informatie te vinden. Vanaf medio januari 2013 kan iedereen het nieuws over de wording van Famillement 2014 volgen op www.famillement.nl. De eerste editie van Famillement op 26 september 2012 in Maastricht, trok ruim 1500 bezoekers.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×