Fullhouse Kwintet (Foto: PR)

Kerstnachtdienst in de Pieterskerk, toegangskaarten gratis af te halen

Op kerstavond is de Pieterskerk weer kerk en opent zijn deuren voor de kerstviering. Om 18.30 uur is er een kerstfeest voor kinderen, daarna zijn er twee kerstnachtdiensten, de eerste is om 20.30 uur en de tweede om 22.30 uur. In de beide nachtdiensten treedt het koperkwintet Full House op samen met de mezzosopraan Hanneke Tichelaar. In 2010 trad Full House ook op tijdens de kerstnachtdienst in de Pieterskerk. Dit geweldige optreden leidde tot veel verzoeken dit kwintet nog eens te vragen. Dit jaar is dat gelukt. Theo Visser bespeelt tijdens de diensten het gerestaureerde De Swart Van Hagerbeer-orgel. Vanwege de verwachte grote toeloop zijn voor de kerstnachtdienst van 22.30 uur toegangskaarten nodig. Deze zijn gratis af te halen op verschillende adressen: Pieterskerk, ingang Kloksteeg 16, VVV / Visitor Centre, Stationsweg 41, kapsalon Smittenaar, Hooigracht 102, Ichtus, Nieuwstraat 27, Bakkerij van Kempen, Kooilaan 19 , restaurant ‘Haar Gangetje’, Gangetje 6, Sloos Sport, Vijf Meiplein 49 en boekhandel Cazemier, Kopermolen 3. Zie ook: www.kerstnachtdienst-pieterskerk.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×