VVD Leiden organiseert liberale pubquiz

Geen prominente spreker maar een liberale pubquiz. Wie weet het meest van de liberale geschiedenis en grondbeginselen? Tijdens de pubquiz kunnen de aanwezigen in teamverband hun kennis van het liberalisme en de VVD testen. Van grote liberale filosofen tot de recente politieke geschiedenis: uw kennis wordt tijdens deze avond ongetwijfeld vergroot. De quiz wordt geleid door Dieuwertje Kuijpers. Zij is medewerker van de Teldersstichting, het wetenschappelijk instituut van de VVD. Kom je kennis testen in het politieke café van VVD Leiden. Op maandag 17 december in café Branderij aan de Middelweg 7 in Leiden. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. De pubquiz begint om 20.30 uur. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×