Eenmalig magazine LUMC voor kinderen

Speciaal voor kinderen die van zorg en wetenschap houden, heeft het LUMC de Cicero Junior gemaakt. Dit is een eenmalige uitgave van het LUMC-magazine Cicero, helemaal gericht op lezers tussen de 10 en 14 jaar. Het blad bevat veel foto’s en tekeningen en staat boordevol spannende onderwerpen. Ook ontbreken een strip en puzzel niet.

Bij het maken van de Cicero Junior kreeg de redactie hulp van kinderen die vragen stelden, interviews afnamen, op reportage gingen en artikelen schreven. De Cicero Junior is gratis op te halen bij de filialen van de Leidse Openbare Bibliotheek en ligt ook in de hal bij de hoofdingang van het LUMC.

Meer informatie staat op www.lumc.nl/cicero.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×