Politie zoekt getuigen aanrijding snorfietser en fietsters

De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen twee fietsende meisjes en een man op een snorfiets. De twee meisjes van 16 en 17 jaar uit Leiden en Leiderdorp fietsten zondagavond rond 19.00 uur op het fietspad van de IJsselmeerlaan richting de Willem de Zwijgerlaan. De man op de snorfiets kwam vanuit dezelfde richting en probeerde hen te passeren. Tijdens die manoeuvre raakte hij de achterkant van de fiets van één van de meisjes, waarop zij, haar vriendin en de snorfietser vielen. Voorbijgangers hielpen hen overeind. Hoewel de snorfietser gewond was aan zijn hoofd en bloedde, stapte hij direct weer op zijn snorfiets en verdween richting Kiekendiefhorst. Het gaat om een wat oudere man, met een blauwe snorfiets van het merk Tomos. Aan zijn stuur, hing een tasje. Zijn hoofd was op het moment dat hij wegreed, bebloed. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding en wil weten wie de snorfietser is. Wie informatie heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×