Kerstmarkt Galerie Het Oude Raadhuis

Aanstaande zondag organiseert Galerie Het Oude Raadhuis een sfeervolle Kerstmarkt rond het Dorpsplein. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan het publiek rondkijken in 20 kramen vol ambachtelijke kunst- en kunstnijverheidsproducten, zoals kerststallen, kerstlichtjes, tafellinnen, serviesgoed, antiek glaswerk, kandelaars, tafelzilver, shawls en hoeden, sieraden kerstborduurwerk, cadeauartikelen, artikelen van de wereldwinkel, ambachtelijke artikelen van schapenvacht en wol, objecten van gerecycled materiaal en kerststukjes. Kinderen kunnen kaarsen maken en hun ouders kunnen een kijkje nemen in de galeries en de onlangs tot expositie omgebouwde kelder van het Oude Raadhuis. Voor De inwendige mens staan de erwtensoep en chocolademelk klaar.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×