Lezing VVD-Tweede Kamerlid Foort van Oosten

Op uitnodiging van de JOVD Leiden e.o. geeft VVD-Tweede Kamerlid Foort van Oosten volgende week dinsdag een lezing in Café de Keyzer. Leden en andere belangstellenden kunnen naar hem komen luisteren als hij vertelt over zijn ervaringen als Tweede Kamerlid en spreekt over zijn portefeuille. Daarna is er ruimte voor discussie. De avond wordt afgesloten met een borrel. Van Oosten studeerde Rechtsgeleerdheid in Leiden, waarna hij enkele jaren als advocaat heeft gewerkt voordat hij de politiek inging. In zijn politieke loopbaan is hij onder andere gemeenteraadslid en wethouder van Schiedam geweest. Vanaf 2012 is hij lid van de Tweede Kamer namens de VVD waarbij hij zich bezig houdt met de portefeuilles burgerlijk recht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, burgerlijk procesrecht, staatsrecht en vrijheid van meningsuiting. De lezing begint om 20.30 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×