Nieuwe voorzitter voor TC Unicum

TC Unicum heeft een nieuwe voorzitter. Gisteren droeg het bestuur de 50-jarige Rudy van Zijp voor aan de leden, die daarmee instemden. Van Zijp volgt de 45-jarige Paul Dirkse op, die 8 jaar lang voorzitter van Unicum geweest is en onlangs aangaf dat hij zijn functie graag wilde overdragen aan een ander. Dirkse is al sinds zijn 16e jaar lid van Unicum en heeft zich al die jaren voor de vereniging ingezet. Zo nam hij in de jaren 90 namens de jeugd deel aan het bestuur. Ook organiseerde hij toernooien, zat hij in de redactie van het clubblad en stond hij regelmatig achter de bar. Zijn inspanningen werden beloond, hij is benoemd tot erelid. Zijn opvolger, Rudy van Zijp, is lid van Unicum sinds hij in 2006 in Leiden kwam wonen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×