UVS en DOCOS luiden noodklok over slechte velden

De voetbalverenigingen UVS en DoCoS zijn teleurgesteld over de gebrekkige facilitering door de gemeente. UVS luidde eerder deze maand al de noodklok over veldennood en heeft een ledenstop afgekondigd. Nu laat ook DoCos weten problemen te hebben. Het hoofdveld verkeert in zeer slechte staat, maar de enige toezegging van de gemeente is de bouw van een extra kleedkamer. Beide grote Leidse voetbalclubs hopen minimaal op de aanleg van een kunstgrasveld met verlichting als vanavond de gemeentelijke Sportnota wordt besproken.

DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk hoopt dat zijn club eerder dan 2015 aan de beurt komt voor een kunstgrasveld

“Het wordt tijd dat wij nu eens de aanval kiezen!”, aldus de voorzitter van UVS, Huub de Veld. UVS hoopte dat het gecompenseerd zou worden na hun jarenlange medewerking bij onder andere de plaatsing van een tijdelijke gymzaal op hun terrein, maar de gesprekken met de gemeente hebben tot op heden niks opgeleverd. “De gemeente moet eens diep nadenken wat zij wil met het voetbal in Leiden.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×