GroenLinks denkt aan gemeentelijke wietplantage

GroenLinks wil weten of de gemeente open staat voor het idee van een legale, gemeentelijke wietplantage. In navolging van Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Rotterdam wil GroenLinks nu ook dat Leiden met gecontroleerde wietteelt gaat experimenteren. De partij noemt het terugdringen van criminaliteit en veiligheid als grote voordelen en zal dit vanavond in de commissievergadering bepleiten.

Pieter Kos, fractievoorzitter van GroenLinks Leiden, vertelt in Nieuws071 over de voor- en nadelen van een gemeentelijke wietplantage.

Voor een goed debat over deze kwestie moeten alle voor- en nadelen op een rij worden gezet, zodat de raad kan bepalen of zij een dergelijke plantage inderdaad wil. Voorlopig ziet GroenLinks alleen maar voordelen. Burgemeester Lenferink laat weten de reacties van de raad vanavond af te wachten.

Leiden softdrugs wietteelt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×