Kerstvakantie Oudheden in teken van tentoonstelling ‘Het Egypte van Hollywood KIDS’

De kerstvakantie-activiteiten van het Rijksmuseum van Oudheden staan in het teken van de tentoonstelling `Het Egypte van Hollywood KIDS’. Bij de Egyptische tempel kunnen kinderen elke dag terecht om een Egyptische farao-kraag te knutselen, een kijkdoos te maken van een filmset of een piramide van lego te bouwen. Op 27 en 28 december zijn er workshops `maak je eigen tekenfilm’. En wie wil weten waarom mummies in films altijd tot leven komen, kan op 30 december terecht bij een kinderlezing hierover. Op de foto als een Egyptische filmster kan op 2, 3 en 4 januari. Ook is elke dag de korte kinderfilm `10 voor 12′ te zien. Dit avontuur over de tweeling Remco en Sofia speelt zich gedeeltelijk af in het museum. Meer informatie over de activiteiten staat op www.rmo.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×