Avond Het Groene IDeeCafé in teken van duurzame kerst

het Groene IDeeCafé staat aanstaande maandag in het teken van een duurzame kerst. Voor wie ook tijdens de kerst bewust wil eten, zal Margje Vlasveld tips geven over uitgebreid en Bourgondisch koken met een lage voetafdruk. Mensen die de bezoekers van het Groene IDeeCafé hun favoriete duurzame hapjes willen laten proeven, kunnen die meebrengen. Anne Marie van Dam vertelt over het kerstbomenasiel van Vrij Groen en geeft tips voor wie de kerstboom ook in het asiel wil onderbrengen. Bezoekers die maandag een bloempot of schaal, takken, besjes, nootjes en andere materialen meebrengen, maken daarvan kerststukjes en kerstkransen. De klei voor de stukjes komt uit het kerstbomenasiel. Wie een kaars meebrengt, kan deze met was versieren. De avond duurt van 20.30 tot 22.30 uur en vindt plaats bij Scheltema.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×