Lunchconcert Alejandro Sanchez en Roberto Guijarro

Het Spaanse cello-piano duo Sanchez – Guijarro geeft aanstaande donderdag een lunchconcert in de Kapelzaal van BplusC aan de Oude Vest. Op het programma staan Requiebros van Gaspar Cassadó, Polonaise de Concert van Cornelis Dopper en Sonate opus 19 van Sergei Rachmaninoff. Het concert begint om 12.45 uur. Toegangskaarten zijn vanaf 12.15 uur voor € 4,- te koop aan de kassa van de kapelzaal (ingang Hazewindsteeg).

Alejandro Sanchez komt uit Catalonië. In Barcelona kreeg hij op achtjarige leeftijd zijn eerste cellolessen. Na deelgenomen te hebben aan meestercursussen van onder meer Asier Polo, Diana Ligeti en Christoph Henkel, studeerde hij aan het conservatorium van Badalona af. Later studeerde hij nog geruime tijd bij de Nederlandse cellist Herre-Jan Stegenga. De pianist Roberto Guijarro werd in Madrid geboren. Hij studeerde aan het conservatorium van Cordoba. Hij voltooide zijn studie en behaalde daarbij de hoogste waarderingscijfers. Hij was prijswinnaar van de internationale pianoconcoursen in Madrid en Nüremberg.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×