Leidse Baptistengemeente viert ‘Het cadeau van Kerst’

De kerstvieringen van de Leidse Baptistengemeente hebben dit jaar als thema `Het cadeau van Kerst’. Iedereen die meer wil weten over dat “cadeau” en samen met de Baptisten de geboorte van Christus wil vieren, is van harte welkom bij één of beide vieringen. Op maandag 24 december gaan de deuren om 20:30 uur open voor de Kerstnachtdienst, die om 21.00 uur begint. Dit jaar verzorgt Arjan Treuren uit Apeldoorn de overdenking en Gospelkoor Living Words uit Valkenburg zal een aantal kerstnummers ten gehore brengen. Tussendoor zullen de aanwezigen samen bekende kerstliederen zingen. Na afloop van de dienst is er koffie en warme chocolademelk met wat lekkers. Dinsdag 25 december krijgt de viering van Kerst om 10.30 uur een vervolg met het familiekerstfeest. Er is een overdenking en De eigen band zorgt voor de muziek. Verder wordt er een toneelstuk opgevoerd en is er inbreng van kinderen, tieners en ouderen. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er kinderopvang aanwezig. Na de dienst is er een High Tea. Beide diensten vinden plaats in de Kooikapel aan Driftstraat 49a en zijn gratis toegankelijk. Meer informatie staat op www.baptistleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×