Spataderkeurmerk voor Rijnland ziekenhuis

De Hart & Vaatgroep heeft het Rijnland Ziekenhuis het gloednieuwe Spataderkeurmerk toegekend. Dit keurmerk maakt duidelijk welke ziekenhuizen de beste spataderzorg aanbieden en helpt patiënten dus bij het zoeken naar een ziekenhuis waar goede spataderzorg wordt aangeboden. De dertien kwaliteitscriteria die de Hart & Vaatgroep heeft opgesteld, zijn zorgvuldig bepaald en afgestemd met vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. De criteria geven aan wat verwacht mag worden van de zorg voor mensen met spataderen en gaan over zaken die voor hen belangrijk zijn. Rijnland Ziekenhuis voldoet aan alle dertien criteria.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×