Zaterdag Open Huis bij voedselbank Leiden

Wie graag eens een kijkje in de keuken neemt van de Leidse voedselbank kan zaterdag 15 december tussen 13.00 en 16.00 uur terecht aan de Willem Barentszstraat 22. Het centrale inzamelpunt naast de kringloopwinkel houdt die middag Open Huis. Op deze plek komen elke week alle spullen binnen die de voedselbank vervolgens sorteert en verdeeld over de 660 voedselpakketten die wekelijks worden uitgedeeld in Leiden en de Bollenstreek. Ook houdt de voedselbank deze zaterdag een inzamelactie bij de Albert Heijn XL aan het Bevrijdingsplein. Vrijwilligers van de voedselbank vragen het winkelend publiek een artikel extra te kopen en te doneren aan de voedselbank. Een week later gaan vrijwilligers van het CDA een soortgelijke actie houden in de supermarkt van Digros aan de Langegracht. Kijk voor meer acties en informatie over de Leidse voedselbank op www.voedselbankleiden.nl.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×