Verlengen N11 van de baan

De N11 wordt niet verlengd langs of door het polderpark Cronesteyn. Dat meldde wethouder Strijk afgelopen week aan de raadscommissie. De gemeente Leiden onderzocht die mogelijkheid de afgelopen periode als alternatief voor de bypass door de Oostvlietpolder, tussen de Voorschoterweg en de Europaweg. Vorige week kreeg GroenLinks Leiden de VVD Leiden nog mee in een motie waarin het college wordt opgeroepen de N11 niet te verlengen. “Handen af van Cronesteyn”, heette dat. Voor asfaltpartij VVD achteraf een makkie om te scoren. Die wisten allang dat de weg er sowieso niet zou komen.

Leiden Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×