Rilana Erades terug in Nederlandse dartselectie

De Voorschotense topdartster Rilana Erades is na een afwezigheid van twee jaar terug in de Nederlandse selectie voor 2013. Erades wist afgelopen jaar diverse malen vormbehoud te tonen en op basis hiervan werd Rilana geselecteerd voor het Nederland damesteam dat in 2013 aan diverse internationale evenementen zal deelnemen.

Binnenkort wordt de Nederlandse damesselectie voor de Six Nations Cup 2013 bekend gemaakt. Dit jaar is Nederland de gastheer en zullen naast Nederland ook Engeland, Wales, Schotland, Noord Ierland en Republiek Ierland deelnemen in Texel.

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×