Laatste raadsvergadering van 2012

Vanavond vanaf 20.00 uur vergadert de Leidse gemeenteraad over studentenwoningen, de lokale omroep, de bestuursrapportage fietsparkeren en het programma bereikbaarheid.Verder op de agenda de sportnota, het dierenwelzijn, de financiering van kapitaalgoederen (wegen, bruggen e.d.), het coffeeshopbeleid, het Kooiplein en publieksparticipatie. De vergadering duurt tot circa 23.00 uur en wordt aanstaande donderdag om 20.00 uur voortgezet.

Vanavond begint de vergadering met actualiteitsvragen van de SP over het verzoek om financiële compensatie van Rederij Rembrandt in verband met de afsluiting van de Nieuwe Rijn rond de viering van Leidens Ontzet eerder dit jaar. Wethouder De Haan zal die kwestie toelichten.

Meeluisteren kan via de optie ‘Raadsvergadering’ bovenaan deze site. Meekijken kan via de site van de gemeenteraad.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×