Stevenshofbewoners overhandigden wethouder Strijk afgelopen week een manifest, waarin de gemeente nogmaals wordt opgeroepen zich tot het uiterste in de spannen om eerdere beloftes na te komen. Ze willen de weg niet zien, horen of ruiken. "Laat de Stevenshof niet stikken" is dan ook het devies van de Wijkraad Stevenshof. (Foto: Chris de Waard).

Stevenshof vraagt opnieuw aandacht voor leefbaarheid na de Rijnlandroute

Binnen enkele weken komt wethouder Robert Strijk (D66, bereikbaarheid) naar buiten met de resultaten van het onderzoek naar de inpassingswensen die Leiden heeft bij de aanleg van de RijnlandRoute. Dat zijn er zeven. Hoog op dat wensenlijstje staan een zo groen mogelijke Oostvlietpolder en de best mogelijke inpassing langs de Stevenshof. Wethouder Strijk wil tot nu toe niet zeggen of hij de Stevenshof gerust kan stellen. “We moeten echt eerst alle opties in beeld heben, pas daarna kan de raad ook een afgewogen keuze maken.”

Want gekozen zal er sowieso moeten worden. Er is geen geld om aan alle Leidse wensen tegemoet te komen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×