Kinderen spelen kerstverhaal in de Pieterskerk

Komende maandag is het kerstavond en daarom staat de Pieterskerk in het teken van het beroemde Bijbelverhaal. Om 20:30 en om 22:30 zijn er kerstnachtdiensten gericht op volwassen, maar daarvóór zijn de kinderen aan de beurt. Om 18:30 spelen kinderen het kerstverhaal over Jozef, Maria en het kindje Jezus. Ad Alblas, dominee van de Leidse Binnenstadsgemeente, zal de verteller zijn van de avond, die gratis te bezoeken is. De kinderkerstviering belooft dit jaar weer erg populair te worden: vorig jaar bezochten zo’n zevenhonderd mensen evenement. De deuren gaan open om 18:15, toegangskaarten zijn niet nodig.

In Nieuws071 met Willem de Gelder vertelde dominee Alblas over de kerstviering. Ook aanwezig was Tessa (10), die de rol van Jozef zal vertolken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×