Kerstvakantie bij Museum Boerhaave

Tijdens de kerstvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen. Museum Boerhaave heeft een boeiend programma voor hen in petto. Ze kunnen onder andere Sterren kijken in een groot opblaasbaar planetarium, of luisteren naar de spannende verhalen van Kapitein May. Ook kan er geknutseld worden en kunnen kinderen hun eigen hoestdrankje met dropsmaak maken. Wie meer geïnteresseerd is in insecten, kan een zelf gemaakte insectendoos mee naar huis nemen. De echte durfals kunnen mee met de ontdekkingsreis naar het Schateiland. Het hele programma staat op www.museumboerhaave.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×