Lise-Lotte Kerkhof verlaat gemeenteraad

Na bijna drie jaar verlaat D66-gemeenteraadslid Lise-Lotte Kerkhof eind januari de gemeenteraad. Kerkhof was woordvoerder zorg en welzijn en maakte zich sterk voor de rechten van minderheden. Zo was zij nauw betrokken bij de straatwijzer voor daklozen en verdiepte zij zich in de toegankelijkheid van de binnenstad voor mindervaliden. Kerkhog: “Het was een moeilijke keuze tussen twee grote liefdes: de liefde voor Leiden en die voor mijn man Jan Paternotte. Hij is namelijk fractievoorzitter van D66 in Amsterdam. Na drie jaar willen we heel graag samenwonen. Eén van ons moest hiervoor zijn zetel opgeven.”

Marc Gaulard volgt Lise-Lotte Kerkhof op als woordvoerder zorg en welzijn. Hij is momenteel bestuurslid voor D66 Leiden. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×