Oegstgeest heeft nieuw college

Oegstgeest heeft bijna weer een college. Op 8 november stapte alle wethouders op tijdens de begrotingsraad. Er was in de raad onvoldoende vertrouwen, omdat het college een rapport over de financiële situatie in het dorp wekenlang onder de pet hield. Na de collegecrisis gingen twee informateurs aan de slag. Voor PrO was dat Ruud Koole, voor de VVD Matthijs Huizing. Die hebben hun werkzaamheden nu afgerond. Vanmiddag om 16.00 uur worden de nieuwe wethouders en het nieuwe collegeprogramma bekendgemaakt. Morgenochtend wordt de nieuwe wethoudersploeg voorgesteld tijdens een bijeenkomst op het gemeentehuis.

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×