Diaconessenhuis voldoet aan landelijke eisen patiëntveiligheid

Het Diaconessenhuis voldoet aan de landelijke eisen ten aanzien van patiëntveiligheid. Het NIAZ (Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg) heeft het VeiligheidsManagementSysteem (VMS) van het ziekenhuis geaccrediteerd. Het VMS is het systeem waarmee ziekenhuizen continu risico’s signaleren en verbeteringen ten aanzien van patiëntveiligheid doorvoeren, evalueren en aanpassen. Onderdelen van het VMS zijn het melden en leren van onveilige situaties en het prospectief screenen van processen op risico’s voor de patiënt. Met deze accreditatie bevestigt het NIAZ dat het Diaconessenhuis voldoet aan de landelijke eisen ten aanzien van de patiëntveiligheid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×