Wethouder Jan-Jaap de Haan opent het nieuwe loket Centrum voor Amateurkunst (Foto: J.P. Kranenburg)

Opening loket Centrum voor Amateurkunst bij BplusC

Vandaag is het nieuwe loket Centrum voor Amateurkunst geopend bij BplusC aan de Nieuwstraat. In opdracht van de gemeente Leiden ontwikkelde BplusC en de Werkgroep Amateurkunst Leiden het Centrum voor Amateurkunst Leiden. Vanaf vandaag is het loket iedere donderdagavond open van van 18.30 – 20.30 uur. Hierdoor bestaat er naast een virtueel loket nu ook een loket waar persoonlijk vragen gesteld kunnen worden over alles wat met amateurkunst te maken heeft. Bijvoorbeeld hoe ze subsidie kunnen aanvragen voor een festival of waar ze repetitieruimtes kunnen vinden.

Onder ‘lees meer’ een fotoreportage van J.P. Kranenburg

(Foto’s: J.P. Kranenburg)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×