Drie inbrekers aangehouden

Landelijk gezien werd er tijdens de Kerstdagen vaker ingebroken dan normaal het geval is. Veel mensen zijn niet thuis en inbrekers slaan hun slag. Een alerte buurtbewoner wist een inbraak in een woning aan de Joke Smitlaan te voorkomen door 1-1-2 te bellen toen hij drie mannen bezig zag in het betreffende huis. Agenten sloten de drie inbrekers in door aan de voor- en achterkant van de woning binnen te vallen. De mannen in de leeftijd van 20 tot 21 jaar, afkomstig uit Den Haag, werden aangehouden. Naast hun auto werden handschoenen, inbrekerswerktuigen, verdovende middelen en sieraden in beslaggenomen.

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×