Spetterende afsluiting QBusconcerten 2012

Het New Rotterdam Jazz Orchestra met gitarist Anton Goudsmit verzorgt aanstaande zaterdag het laatste QBusconcert van dit jaar. Goudsmit, die heen en weer scheurt tussen jazz, scheurende rock, vrije impro en funk is bekend geworden met het New Cool Collective en zijn eigen band The Ploctones en ontving in 2010 de VPRO Boy Edgar prijs.

Het concert begint om 21.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Velvet en Plato of via: info@muziekhuis.nl

Bezetting:
Rob van de Wouw, Jan van Duikeren (trompet); Louk Boudesteijn (trombone); Juliane Gralle (tuba); Morris Kliphuis (hoorn); Cyrille Oswald (saxen); Bart Wirtz (saxen, fluit); Miguel Boelens (saxen); Tini Thomsen (klarinetten, bartitonsax); Mark Schilders (drums); Johan Plomp (bas); Reinier Baas (gitaar)

Meer info: www.muziekhuis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×