Voormalige pand Winnersway gekraakt

Het voormalige pand van Winnersway Verslavingszorg aan de Turkooislaan is afgelopen week gekraakt. Een groep van circa tien krakers heeft in de buurt een brief verspreid met hun plannen. Ze stellen geen overlast te zullen veroorzaken en goed voor het pand te zullen zorgen. “In een wachtlijst kun je niet wonen”, aldus de kraakgroep. Binnenkort organiseren ze een open dag voor de omwonenden. “Met zelfgebakken koekjes!”.

Update: de krakers hebben het pand inmiddels alweer verlaten. Het door hen gekraakte deel van het pand stond weliswaar leeg, maar het bleek wel verhuurd te zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×