3e Lustrum Hollen met Han

Derde lustrum Hollen met Han Loopclinics

Zaterdag 5 januari is bij de Leiden Road Runners Club aan de Voorschoterweg de start van de 15e Hollen met Han Loop-clinics die beginners, funrunners of gevorderde lopers helpt zich voor te bereiden op de Singelloop in april en/of een van de afstanden tijdens Leiden Marathon medio mei. Iedere twee weken is er op de zaterdagmorgen een gevarieerde training bij een van de deelnemende clubs, de Leiden Road Runners Club en Leiden Atletiek. Een team van gecertificeerde trainers staat klaar om iedereen van advies te dienen. Kosten: 75 euro voor alle trainingen, een functioneel loopshirt, een passe-partout voor twee maanden bij LRRC of Leiden Atletiek, inschrijving voor Singelloop en Leiden Marathon, adviezen op diverse gebieden als loopuitrusting en voeding. Voor de Leiden Marathon is er dan nog een pastaparty met alle deelnemers.
Meer info over Hollen met Han, o.a. over inschrijving, aanvangstijden etc. is te vinden op www.leidenatletiek.nl of  www.lrrc.nl .

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×