Miniconcert met Xander de Buisonjé bij C1000

Bij C1000 in Leiderdorp werd gisteravond om 21.00 uur het startsein gegeven van een speciale actie, waarbij kopers van een kratje Amstel kans maakten op een toegangskaart voor het concert van ‘Vrienden van Amstel Live’. Niemand minder dan Xander de Buisonjé, die ook in de jury van The Next Pop Star zit, verzorgde de feestelijke aftrap met een swingend (solo) miniconcert. Natuurlijk wilden veel fans met de bekende zanger op de foto en werden er heel wat handtekeningen uitgedeeld. De 70 gelukkigen konden meteen dezelfde avond van hun prijs genieten bij de ‘Vrienden van Amstel Live’. (Foto’s: J.P. Kranenburg.)

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×