Feestelijke opening Kerstbomenasiel Vrij Groen

Aanstaande woensdagmiddag wordt het Kerstbomenasiel van Vrij Groen feestelijk geopend. Belangstellenden zijn vanaf 13.30 uur welkom bij de nieuwe locatie aan Rhijnhofweg 13 in Oegstgeest. Vertegenwoordigers van groene instanties uit Oegstgeest zullen daar samen met de tuiniers de eerste bomen planten. Vanaf 14.00 uur, kunnen bezoekers hun eigen kerstboom een plaatsje geven. Wie de boom nog even thuis wil laten staan, kan hem ook op zaterdag 5 of woensdag 9 januari komen planten, tussen 14.00 en 16.00 uur. Volgend jaar december kunnen de bomen die het overleefd hebben, weer worden opgehaald. Meer informatie staat op www.vrijgroen.info.

Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×