Aan de slag met goede voornemens op mindfulness-avond

De jaarwisseling is altijd de tijd om de balans op te maken. Terugblik op het afgelopen jaar, goede voornemens maken voor het nieuwe jaar. Minder eten en drinken, stoppen met roken, beginnen met sporten. Of juist een opleiding gaan doen, de nieuwe liefde van je leven ontmoeten of een echtscheiding aanvragen? Om met die voornemens echt iets te gaan doen organiseert Praktijk Lavendeltuin vier mindfulness thema-avonden. De eerste avond is gratis.
Veel mensen besluiten rond Oudjaar om in het nieuwe jaar meer aandacht aan zichzelf te schenken. Maar in de hectiek van alledag, verdwijnen goede voornemens al gauw naar de achtergrond. “Natuurlijk is dat doodzonde,”zegt mindfulness-docent Marianne de Hoest. “We hebben deze voornemens niet voor niks, vaak hebben we de rust en de ontspanning die we onszelf wensen ook echt nodig. En wie echt tijd voor zichzelf inruimt, bijvoorbeeld om te mediteren, zal merken hoeveel extra energie en inspiratie dat oplevert.” Tijdens vier mindfulness thema-avonden helpt De Hoest in haar Praktijk Lavendeltuin mensen op weg om meer stil te staan bij zichzelf. “Aan de hand van thema’s als ‘geluk’ staan we stil bij onszelf, onze levensdoelen en wat we werkelijk willen in het leven.

Het is mogelijk om één avond te volgen of om je aan te melden voor alle vier. En de eerste avond is gratis. De thema-avonden zijn op dinsdagavond 22 en 29 januari, en 5 en 12 februari van 19.30-21.00 uur. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden, tel. 071-521 85 31 of info@lavendeltuin.nl. Kijk voor meer informatie over de thema’s op www.lavendeltuin.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×