Hardloopcursus begint weer op 13 januari

Wie alvast wil nadenken over goede voornemens voor het nieuwe jaar, kan het beste even kijken op www.dehardloopwinkelrunningclub.nl. Wil je lekker bewegen, eindelijk eens meedoen aan een hardloopevenement maar weet je niet hoe je moet beginnen? Doe mee aan de hardloopcursus. Zondag 13 januari is de eerste bijeenkomst. Deelnemers worden om 10.00 uur verwacht bij de hardloopwinkel in de Sint Jorissteeg. Voorzien van sportkleding en sportschoenen. Ervaring is niet nodig. Tien zondagochtenden ga je onder begeleiding van een gekwalificeerde coach de eerste stappen zetten op weg naar een echte hardloopcarrière. Een gezamenlijke training bestaat uit: een warming-up, (losmakende) oefeningen, loopscholing, het trainingsprogramma en een cooling-down. Kosten: €75. Voor meer informatie: www.dehardloopwinkelrunningclub.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×