SPORT071 steunt Klimmen tegen MS

In SPORT071 gisteravond aandacht voor ‘Klimmen tegen MS’. Op 20 mei gaan een aantal regiogenoten de strijd aan met de loodzware ‘kale berg’ de Mont Ventoux in een poging zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het MS Fonds. Waren het vorig jaar nog 36 Cigles (malloten) die de legendarische berg op 1 dag driemaal van verschillende kanten opfietsten en daarmee ruim zestigduizend euro bij elkaar trapten, dit jaar hebben zich al bijna 150 diehards aangemeld. Deelnemers zijn trouwens niet verplicht om driemaal naar boven te fietsen, ook door een- of tweemaal of zelfs lopend de Reus van de Provence te bedwingen laat je zien de strijd aan te willen gaan met Multiple Sclerose, de meest invaliderende aandoening onder jonge mensen in Nederland.

Beluister hier de uitzending van vrijdag 4 januari.

Als je meer wilt lezen over deze geweldige uitdaging, kijk dan op www.klimmentegenms.nl

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×