Thema bijeenkomst ‘Leven in het zicht van de dood’

Naar aanleiding van De boekpresentatie en het onlangs gehouden symposium `Leven in het zicht van de dood’, organiseert Hospice Issoria op zaterdag 19 januari een themabijeenkomst rond dit onderwerp. De bijeenkomst start met een inleiding op het boek `Leven in het zicht van de dood’. Daarna wordt een ervaringsverhaal verteld vanuit het perspectief van de verzorgenden en naasten van de persoon wiens dood nadert. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van Issoria. Muziek en zang zorgen voor wat ontspanning. De bijeenkomst vindt plaats in de Vredeskerk aan Van Vollenhovenkade 24 en begint om 14.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@issoria.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×