Links Resi van der Ploeg, daarnaast de zangeressen van Otis Musical (Foto: Gerry van Bakel)

Eerste uitzending van Cultuur071 met live optreden van Otis Musical

Resi van der Ploeg van Utopisch nest was de eerste studiogast van 2013 in het zaterdags cultuurmagazine Cultuur071. Beeldend kunstenaar Resi blikte terug op de drie succesvolle projecten van Utopisch nest in 2012 en kon alvast verklappen dat komend jaar opnieuw drie kunstenaars iets bijzonders gaan doen onder de vlag van Utopisch nest. Kijk voor meer informatie op www.utopischnest.nl. Vier zangeressen van de groep Otis Musical brachten twee liederen ten gehore uit hun nieuwe voorstelling die donderdag 10 januari in première gaat. Informatie en kaarten zijn te vinden op www.otismusical.nl. Wees er snel bij want ze geven maar vier uitvoeringen. Kristel Boekhorst lichtte een tip van de sluier over haar boek: Ik zie u vaker dan mijn moeder. Daarin komen 23 winkeliers aan het woord over hun werk en hobby. Verder de uittips van Diana van den Driessche en de muziektips van Peter Visser. Meer muziektips staan op www.muziekgezien.blogspot.com. Luister hier de uitzending van zaterdag 5 januari terug. Volgende week zaterdag is er weer een nieuwe aflevering van Cultuur071. Live te beluisteren op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl.

 

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×