Jochem Myjer tot Leidenaar van het jaar gekozen

1

Gisteren, tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Business Club Leiden is cabaretier Jochem Myjer tot Leidenaar van het jaar 2012 gekozen door de leden van de club. Zakenmensen en ondernemers ervaren dagelijks hoe belangrijk het is je in te zetten voor je bedrijf en de klanten, vooral in deze tijd van economische teruggang. Myjer heeft laten zien, dat hij ondanks de zware tegenslagen betreft zijn gezondheid, vol bleef houden, terug kwam en onlangs weer optrad in de Leidse schouwburg met een nieuwe show.

Chris de Waard in gesprek met Jochem Myjer en Chris Verplancke.

De ondernemers zijn positief gestemd over de Leidse economie. Volgens BCL-voorzitter Chris Verplancke is de moeilijkste tijd achter de rug en zullen de Leidse bedrijven in 2013 de weg naar boven weer weten te vinden.

Ook achter de sympathieke Leidenaar staat een heel bedrijf, waarvan een aantal gezinnen afhankelijk zijn. Daarnaast schonk Myjer € 6.000 aan de stichtingen van twee kerken in de Sleutelstad. Hoewel zijn komst op de receptie niet verwacht werd, was het erg druk.

Delen

1 reactie

  1. edoonline@hotmail.com op

    Proficiat van ons allemaal Jochem. Dat heb je vooral ook snel gedaan. Nu al Leidenaar van het Jaar. Zie je waar die trainingsrondjes door het park toe leiden. Petje af, overbuurman!

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.