Emile van Aelst was ook van de partij en maakte een fotoverslag.

Jochem Myjer tot Leidenaar van het jaar gekozen

Gisteren, tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Business Club Leiden is cabaretier Jochem Myjer tot Leidenaar van het jaar 2012 gekozen door de leden van de club. Zakenmensen en ondernemers ervaren dagelijks hoe belangrijk het is je in te zetten voor je bedrijf en de klanten, vooral in deze tijd van economische teruggang. Myjer heeft laten zien, dat hij ondanks de zware tegenslagen betreft zijn gezondheid, vol bleef houden, terug kwam en onlangs weer optrad in de Leidse schouwburg met een nieuwe show.

Chris de Waard in gesprek met Jochem Myjer en Chris Verplancke.

De ondernemers zijn positief gestemd over de Leidse economie. Volgens BCL-voorzitter Chris Verplancke is de moeilijkste tijd achter de rug en zullen de Leidse bedrijven in 2013 de weg naar boven weer weten te vinden.

Ook achter de sympathieke Leidenaar staat een heel bedrijf, waarvan een aantal gezinnen afhankelijk zijn. Daarnaast schonk Myjer € 6.000 aan de stichtingen van twee kerken in de Sleutelstad. Hoewel zijn komst op de receptie niet verwacht werd, was het erg druk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×