De nieuwe locatie aan de Beatrixstraat, foto: PR.

'Dress for Succes' verhuisd naar Beatrixstraat

De vrijwilligersorganisatie ‘Dress for Succes’ (DFS) is verhuisd naar de Beatrixstraat in Leiden-Noord. Vanaf morgen kunnen werkzoekenden voor een representatieve outfit en advies over verzorging en presentatie daar terecht. Woningbouwcorporatie de Sleutels heeft het winkelpand ter beschikking gesteld en neemt hiermee het stokje over van Portaal, die eerder voor een ruimte aan de Waardgracht zorgde. De corporaties, die DFS een warm hart toedragen, betalen gezamenlijk gas en elektra. De officiële feestelijke opening vindt pas in mei plaats.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×