Wie wordt Leids raadslid van 2012

Op 15 januari wordt het Leids Raadslid van het Jaar 2012 gekozen. Dat gebeurt op de nieuwjaarsreceptie van D66 in het Scheltema Complex. De onafhankelijke jury heeft vanavond de genomineerden voor de titel bekend gemaakt. Dat zijn Elze ’t Hart en Lise-Lotte Kerkhof van D66, Julian van der Kraats van de SP en Moniek van Sandick van het CDA.

De jury heeft dit keer bijzonder gelet op het thema burgerparticipatie. Behalve naar hun inzet voor het reguliere raadswerk, is daarom met extra aandacht gekeken naar de manier waarop de Leidse raadsleden vorig jaar omgingen met signalen uit de stad. Ook buurt- en verenigingen en actiecomités is gevraagd te helpen bij de kandidatenselectie.

De jury voor deze verkiezing bestaat uit voormalig PvdA-raadslid en -fractievoorzitter Conny Broeyer (voorzitter), oud-raadslid Hans van Egdom (GroenLinks), oud-raadslid Jean Hermans (VVD), blogger Emile “Leidse Glibber” van Aelst en politiek verslaggever Binnert Glastra (Leidsch Dagblad).

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×