Politie: Marktkoopman gaf verschillende verhalen over geldbedrag

De politie is vanmiddag met een verklaring gekomen over de aanhouding van de Leidse marktkoopman Ilias El Marsse. De bekende verkoper van olijven en andere delicatessen werd eind vorig jaar van straat geplukt, omdat hij zich volgens de politie verdacht gedroeg. bij zijn aanhouding bleek hij zo’n 25.000 euro aan contanten in zijn rugzak te hebben. Volgens El Marsse, eerder op Sleutelstad FM, ging het om de omzet van de feestdagen en is daar niets vreemds aan. De politie stelt dat El Marsse zich in eerste instantie weigerde te legitimeren en bovendien verschillende verklaringen over het geld aflegde.

De politie doet nu onderzoek naar de herkomst van het geld. Als er niets blijkt van strafbare feiten en El Marsse ook geen bekeuringen heeft openstaan, krijgt hij het geld terug. De politie zegt haar best te doen om dat onderzoek zo snel mogelijk af te ronden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×