Het Gebouw is klaar. De komende maanden verhuizen tal van organisaties er naartoe. (foto: Chris de Waard).

Brede School Het Gebouw opgeleverd

Onder grote belangstelling is vanmiddag Het Gebouw opgeleverd. De nieuwe Brede School aan de Surinamestraat moet het hart van Leiden Noord worden. De komende maanden verhuizen tal van organisaties naar het reusachtige gebouw. Onder andere verschillende basisscholen, de bibliotheek, Buurthuis ’t Spoortje, het Centrum voor Jeugd en Gezin en een wijkrestaurant vinden er onderdak. In Het Gebouw zijn verder nog 50 appartementen en 34 zorgwoningen opgenomen. De appartementen zijn op vijf na verhuurd.

Chris de Waard sprak bij de oplevering met D66-wethouder Frank de Wit (onderwijs) en directeur/bestuurder Ben Noorlander van Ons Doel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×