Foto:PR.

Tweede serie ‘Drawing her Story’ van start

Na de succesvolle eerste serie gaat in februari het vervolg van het gratis tekenproject ‘Drawing her Story’ (Teken haar verhaal) van start in de Sleutelstad. Vrouwen van allerlei leeftijden en nationaliteiten worden samengebracht in een cursus, waar ze tien weken lang tekenlessen volgen en aan de hand van thema’s elkaars verhaal tekenen. Er wordt geluisterd naar verschillende onderwerpen zoals ‘eten’, ‘familie’, ‘feest’ in het heden en verleden en vervolgens uitgebeeld. Een selectie van de tekeningen die vrouwen tijdens de tekenworkshops hebben gemaakt wordt na afloop tentoongesteld en opgenomen in een catalogus.

Vrouwen van alle leeftijden kunnen zich opgeven bij Eline Levering via emailadres eline@kunstindekijker.nl of door te bellen naar: 06-12548246. De lessen vinden plaats op dinsdagen van 09.30 tot 11.30 uur en starten op 5 februari.

Meer info: www.facebook.com/DrawingherstoryLeiden

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×