Chazzy Green, foto: PR.

Workshop ‘Funk It Up’ in de Waag

BplusC organiseert samen met Jazzstad Leiden een funk/jazz workshop in De Waag. Na een aantal swingende optredens van verschillende jazzbands van BplusC onderleiding van Anja Nielsen en Martien de Kam, met de Really Big band en Saxorkest Funky Stuff, start om 15.00 uur de workshop ‘Funk It Up’. Saxofonist Chazzy Green leidt de workshop waarbij iedereen welkom is om deel te nemen met eigen instrument. Chazzy neemt geschreven partijen mee op elk niveau en speelt tussendoor zelf een aantal songs samen met Bruce James op keyboard en Robbie Carree op drums. De workshop vindt plaats op zaterdagmiddag 26 januari en de muzikale middag start om 13.00 uur met diverse optredens.
Meer info: www.bplusc.nl en www.jazzstadleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×