Ook dit jaar inloopbijeenkomsten Borstkankervereniging Nederland in Diaconessenhuis

Ook dit jaar organiseren het Diaconessenhuis en de Borstkankervereniging Nederland, maandelijks een inloopbijeenkomst voor vrouwen die borstkanker gehad hebben en ervaringen willen uitwisselen met lotgenoten. Ook wordt tijdens de bijeenkomsten informatie gegeven over onder meer protheses, aangepaste bh’s en badpakken. De gratis inloopbijeenkomsten vinden plaats op iedere derde maandagochtend van de oneven maanden en iedere derde woensdagavond van de even maanden en worden gehouden in de kapel. De eerstvolgende bijeenkomst is gepland op maandag 21 januari van 09.30 tot 11.30 uur. Ook wie geen patiënt van het Diaconessenhuis is, is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×