Tweetal opgepakt voor diefstal uit studentenhuis

Gistermiddag heeft de politie een 25-jarige man uit Voorburg en een 33-jarige Hagenaar opgepakt, omdat zij spullen uit een studentenhuis hadden gestolen. Rond 12.45 uur zagen bewoners van het pand aan het rapenburg een onbekende man door hun huis lopen. Hij droeg een laptoptas, die later van één van de studenten bleek te zijn. De insluiper stapte in een auto waarin nog een man zat en verdween. De studenten gaven het kenteken aan de politie door. Rond 13.15 uur vonden agenten de auto in Den Haag. In de wagen lagen spullen die afkomstig waren uit het studentenhuis. De twee mannen werden aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×