Nieuwjaarsreceptie Gemeente Leiden druk bezocht

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Leiden werd gisteravond weer druk bezocht. In een stampvolle Pieterskerk blikte burgemeester Lenferink terug op het afgelopen jaar en de relatief rustig verlopen jaarwisseling en sprak over de toekomst van de Sleutelstad. Daarna werd het glas geheven op een voorspoedig 2013. Natuurlijk was ’tout’ Leiden aanwezig, inclusief Diederik Samsom. Emile van Aelst maakte een fotoreportage.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/74109658″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Chris de Waard sprak de burgemeester na zijn nieuwjaarstoespraak over de verwachtingen voor 2013.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×