Foto: PR.

Hot House opent Leidse Jazzweek met Bite the Gnatze

De spits van de Leidse Jazzweek 2013 wordt afgebeten door ‘Bite the Gnatze’ op uitnodiging van Hot House. De band bestaat uit zeven topmusici die modern, klassiek, improvisatie en volksmuziek met elkaar combineren in onverwachte jazz van hoge kwaliteit. Het concert vindt plaats op 19 januari in de Tuinzaal van De Burcht en begint om 21.00 uur.

Bezetting:
Joost Buis trombone en gitaar / Michel Duijves klarinetten en fluiten / Steven Kamperman saxen en klarinet / Frank van Bommel piano en vibrafoon / Paul Pallesen gitaar, banjo en bouzouki / Meinrad Kneer contrabas / Alan Purves drums en percussie.

Meer info over de band:www.bitethegnatze.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×