Concert Marekerk met werken van Vinci, Alain, Marais en Bach

Op zaterdag 26 januari verzorgen Ton van Eck (orgel) en Veronica Steinbach (dwarsfluit) een concert in de Marekerk. Op het programma staan werken van Leonardo Vinci, Jehan Alain, Marin Marais en Carl Philipp Emanuel Bach. Het concert begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ton van Eck is titulair-organist van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo te Haarlem. Hij behoorde driemaal tot de prijswinnaars op het Internationaal César Franckconcours in die stad. Veronica Steinbach studeerde aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Ze speelt kamermuziek en verleende haar medewerking aan producties van Nederlandse Symfonieorkesten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×